Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Queen of the Sun


Sorry που θα την βγάλουμε με κονσερβούλες γιορτινές μέρες, αλλά δε μπορώ πάντα να δημοσιεύσω ό,τι γράφω. Εύχομαι να έχετε όλα τα αναγνωστάκια υπέροχες γιορτές, να περάσετε μαγικά, να προσέχετε και να αγαπάτε με δύναμη :) Οι όμορφες ιστορίες, όμορφα τελειώνουν. 
Επίσης: Οι γοητευμένοι είναι πάντα πιο γοητευτικοί ;)


Όσα δε ρώτησες ποτέ 
Καθώς χύνεσαι μέσα μου νιώθω κάθε κύτταρο μου να σε ρουφάει με μανία. Αχόρταγα και πεινασμένα. Σε θέλω τόσο πολύ και τόσο βαθιά. Θέλω να με καταστρέψεις με πάθος. Μόνο αν ήξερες τι γράφω και τι σκέφτομαι τώρα για σένα. Μόνο αν ήξερες τι με κάνεις να νιώθω. Ω θέε μου, δε βλέπω την ώρα να λιώσω στην αγκαλιά σου και σε αφήσω να με κατασπαράξεις κομμάτι κομμάτι. Αυτή η απαλή και επιτακτική φωνή σου. Αυτές οι αθώες και απαλές διαταγές σου. Αυτό το βλέμμα που με ηλεκτρίζει. Θα σου είμαι χρήσιμη και υπάκουη. Θα φοράς την πιο αυστηρή και υπεροπτική σου μάσκα, την πιο σκληρή ματιά και την πιο τρυφερή φωνή. Θέλω να σου ανήκω. Θα είναι το μικρό μας μυστικό. Δεν θα ξέρει κανείς, ίσως να φαντάζονται, αλλά δε θα ναι σίγουροι. Θα νιώθουν την ένταση και την επιθυμία σε κάθε μας διάδραση. Ξέρεις πόσο μ’ αρέσουν τα παιχνίδια. Έτσι, σε ερωτεύτηκα. Να ποθείς δίχως να αγγίζεις, να θες να ουρλιάξεις και να αρπάξεις αλλά να διατηρείς την ψυχραιμία σου. Τα ηφαίστεια είναι προκλητικά, γιατί σου υπόσχονται κάτι αχαρτογράφητο. Αχ αυτές οι υποσχέσεις. Πόσες προσδοκίες αποκτώνται έτσι! Θέλω να μου ανήκεις και εσύ. Απόλυτα και δίχως όρια. Κι υπόσχομαι να έχουμε μία αέναη μάχη δυνάμεων και εξουσίας, θαυμασμού και προσπάθειας. Ό,τι κι αν κάνουμε θα πρέπει να ναι μοναδικό και σπουδαίο. Αξιοζήλευτο. Αλλιώς ας μη γίνει τίποτα. Αν και θα ήταν τόσο κρίμα. Τόση ενέργεια. Κουμπώνουν οι πληγές και οι αδυναμίες μας. Και ξέρεις τι ερωτεύτηκα σε σένα; Το μυαλό σου. Το ότι μοιάζουμε. Το ότι παίζουμε τόσο βασσανιστικά παιχνίδια μαζί. Το ότι οι λέξεις έχουν αξία για σένα. Το ότι με μαγεύει να μιλάμε. Το ότι είσαι απόμακρος. Και κυρίως ότι με εμπνέεις. Με εμπνέεις να γίνομαι καλύτερη, να γράφω, να κυνηγάω όσα επιθυμώ, να μη τα παρατάω. Ίσως με εμπνέεις τόσο επειδή σε θαυμάζω τόσο. Ίσως! Ίσως πάλι επειδή είμαι ονειροπόλα και σε έχω φανταστεί δίπλα μου σε πολλές εικόνες. Έχω την ανάγκη να σε προσέχω, γιατί νιώθω ότι σου αξίζει. Συγγνώμη που δεν ήμουν πάντα δίπλα σου, είμαι σίγουρη ότι πέρασες πολλά, κάποια έπρεπε να τα περάσεις μόνος, σε κάποια θα ήθελα να είμαι εκεί. Αλλά ξέρω ότι θα τα κατάφερνες έτσι κι αλλιώς. Well, ούτε εσύ ήσουν κοντά μου, οπότε… 

Κάθε φορά που θα κερδίζεις ένα κομμάτι μου θα χάνεις ένα άλλο. Πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμα να κατακτήσεις ή να μάθεις. Αυτός ο έρωτας θα ναι ένας συνεχής αγώνας, με πολύ τρυφερότητα και απόλαυση στα αποδυτήρια. Παντού θα σου ξεγλιστράνε κομμάτια, εικόνες και γεύσεις. Και κάποιες στιγμές, όταν θα αφήνομαι, όταν θα με κάνεις να ρίχνω όλες τις άμυνές μου, θα σου ανήκω. Για λίγο και απόλυτα. Μέχρι τον επόμενο γύρο. Θέλω να σε ικανοποιώ με τρόπο, που κάθε φορά να φτάνεις στα όρια σου, να τα ξεπερνάς και να θες περισσότερα μέχρι να παραδοθούμε. Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί σου! Ο έρωτας θέλει αρκετή ελευθερία και μοναξιά για να ανθίσει. Σε ερωτεύομαι τις στιγμές που δε σε έχω, για όλα αυτά που είσαι. Σε αγαπάω τις στιγμές που σε έχω, για όλα αυτά που με κάνεις να είμαι. Θέλω να νιώθω τον έρωτα να φουντώνει μέσα μου, να με παραλύει, να μη μου αφήνει περιθώρια. Ο έρωτας μεσουρανεί όταν γίνεται απελπισμένος. Πάει χαμένος αν πεθαίνει ή ικανοποιείται νωρίτερα. 

Υγ.1 Μία μέρα πρέπει να γράψω βιβλίο με τις περιπέτειες της μακρινής ηπείρου. Όταν η ζωή ξεπερνά την φαντασία, φάση :P

Υγ.2 Το παθαίνετε κι άλλοι που γράφετε, τυχαίοι άνθρωποι να σας εμπνέουν να δημιουργείτε ολόκληρες ιστορίες στο μυαλό σας; Το κάνω συχνά για ζευγάρια που βλέπω και μετά κάθομαι και γράφω για αυτά. Δε πάμε καλά, νομίζω o.O

Υγ. 3 Επίσης, επειδή όλο τον μήνα δεν έχω γράψει τίποτα και δε με κόβω να προλαβαίνω, λέω όλα τα ευχολόγια μαζεμένα (ελπίζω να κάνω year wrap up όπως κάθε χρόνο - αλλά δε δεσμεύομαι κιόλας!). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένα σχολιάκι θα μας έκανε καλύτερους! Και αν δεν σας κάνει κόπο βάλτε και ένα ονοματάκι ή κάποιο ψευδώνυμο! Μου αρέσει να ξέρω σε ποιους απευθύνομαι και δίνει ένα πιο προσωπικό τόνο! :) :) :)